Uw ideeŽn mee realiseren is onze zorg

 Het team

   

Dr. Ir. Guy Claessens:  Zaakvoerder APC, Conceptuele benadering

Guy Claessens, geboren als boerenzoon op een witloof- en akkerbouwbedrijf in Zaventem, studeert in 1988 af als landbouwingenieur aan de KULeuven. Hij vervolgt zijn studies met een doctoraatthesis en studeert in 1993 af als doctor in de Toegepaste Biologische Wetenschappen aan de KULeuven. Na het overlijden van zijn vader in 1989 neemt hij het landbouwbedrijf over en combineert dit met zijn doctoraat en nadien met een job als praktijkonderzoeker aan de Nationale Proeftuin van België, waar hij in 1993 directeur wordt. In 1996 besluit hij zich verder te bekwamen in de landbouwadministratie en de belangenbehartiging via de landbouwvakbonds-organisatie VAC en schoolt hij zich bij in de bedrijfseconomie. In 1999 richt hij APC op. Door zijn rijke en afwisselende jobervaringen en praktijkkennis heeft hij zich bekwaamd in de taal van de producent. Hij zet deze taal om in verstaanbare taal voor de groep of coöperatie, administratie en overheden. Onder APC slaat hij bruggen tussen producent en andere organisaties in de agrarische sector en bouwt zo mee een aantal producentenorganisaties uit.

   
         
   

Siska Dumoulin: Implementatie

Siska Dumoulin heeft ruim 25 jaar ervaring in bedrijfsbeheer, administratie en rapportering. Ze was daarbij ook verantwoordelijk voor  de invoering en de implementatie van ICT-systemen.

Van 2001 tot 2005 was zij coördinator van de producentengroepering Atalanta waar ze het dagelijks bestuur waarnam. Als GMO-verantwoordelijke stond ze mee aan de wieg van de oprichting van de producentenorganisatie Greenbow en was ze de drijvende kracht bij de uitvoering van het operationeel programma.

Sinds 2006 is zij een vaste medewerkster van APC. Zij is verantwoordelijk voor de technisch-administratieve afhandeling van de dossiers en begeleidt de klanten bij het stroomlijnen van hun bedrijfsorganisatie zodat zij op een efficiënte manier aan hun rapporteringsverplichtingen kunnen voldoen.

 
         

 

© 2011 Agro Plan Consulting - Design: net&zo